Народний депутат України Володимир Мельниченко повсякчас жваво цікавиться станом справ у навчальних закладах виборчого округу №193, де він обраний. До речі, в його центрі — місті Кам’янці-Подільському — кожен третій учень або студент. Цього разу, перебуваючи в окрузі, народний депутат завітав на засідання колегії управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації. Його цікавили плани щодо впровадження здорового способу життя, сучасне облаштування спортивних майданчиків.

— Лише за минулі роки, будучи депутатом Хмельницької обласної ради, — каже заступник голови РДА Павло Довгопол, — Володимир Мельниченко допоміг у виділенні коштів на будівництво харчоблока в Жовтневій школі, облаштування теплих шкільних санвузлів, у заміні всіх вікон на металопластикові в Довжоцькому навчально-виховному комплексі, придбанні чотирьох шкільних автобусів, закупівлі комп’ютерної та побутової техніки в заклади освіти району. За його сприяння було надано значну частину коштів на проведення капітального ремонту міжповерхового перекриття та покриття даху Слобідко-Рихтівської школи І-ІІІ ступенів. Уперше за багато років у школи району було завезено парти та мультимедійні дошки.
— Уже як депутат Верховної Ради в 2013 році наш обранець, — перелічують один за одним освітяни, — сприяв переведенню в Слобідці-Рихтівській шкільного опалення з пічного на альтернативне. Планується капітальний ремонт внутрішньої системи опалення Гуменецького НВК — і сюди теж надійшли вже 320 тисяч гривень, про які поклопотався Володимир Володимирович. Цього року буде виготовлено проектно-кошторисну документацію на добудову їдальні та внутрішнього туалету в Чабанівській ЗОШ І-ІІІ ступенів, проведено капітальний ремонт даху приміщення спортзалу загальноосвітнього закладу в Заліссі-1. У планах народного депутата — допомогти краянам завершити будівництво сучасного дитсадка в Гуменцях. Усі ці проекти на його контролі.
Днями депутат разом із юними миротворцями висаджував дерева (на знімку), привітав колектив дитсадка №2 із 20-річчям, відкрив в орендованому ним приміщенні дитячий кінозал, якого місто не мало багато років. Сподіваємося, наші вихованці переймуть у Володимира Володимировича гарну звичку бути привітним до людей та обов’язковим у дотриманні даного слова.
Фото надане прес-службою Кам’янець-Подільської міськради.