У Чернігівському обласному академічному музично-драматичному театрі ім. Тараса Шевченка відбулися всеукраїнські змагання з танцювального спорту «Кубок Чернігова-2013». Вони проходили під патронатом народного депутата України Владислава Атрошенка.

У змаганнях узяло участь понад 500 осіб із 18 клубів Києва, Чернігова, Ірпеня, Сум, Славутича, Житомира, Білої Церкви, Городні.

На відкритті заходу у своєму вітальному слові Владислав Атрошенко зазначив, що він із задоволенням підтримав проведення танцювальних змагань. «На відміну від політики, це об’єднує нашу країну, бо у змаганнях беруть участь представники різних регіонів України, — зазначив він. — Цей конкурс, безперечно, піднімає статус нашого Чернігова». Владислав Анатолійович побажав усім учасникам змагання успіхів та удачі, а суддям — чесного оцінювання виступів.

Це свято зібрало чимало прихильників, які отримали змогу насолоджуватися грацією і пластикою виконавців та підтримувати учасників танцювального дійства. Серед глядачів, крім народного депутата, були його дружина та донька.

Місто на Десні представляли танцювальні клуби «Аеліта», «Ніка», «Всі кольори», «Глорія», «Кармен», «Вікторія-денс», «Альтаір», «Апельсин».

Змагання відбувалися між парами різних класів за віковою категорією, які представили журі та глядачам танці в латиноамериканській та європейській програмах.

Родзинкою змагань став живий музичний супровід симфонічного оркестру військово-музичного центру Збройних Сил України та сольні виступи його артистів.

За кількістю перших місць лідерами стали танцювальні колективи «Аматор-спортданс» (м. Київ), «Славутич-стар» (м. Славутич) та «Ніка» (м. Чернігів). Суддівський склад очолювала Алла Кеба з Києва. Владислав Атрошенко   нагородив призерів і учасників дипломами та кубками (на знімку).

Чернігів.

Фото Маріанни ХАРДІ.