У місті Берегове особистий прийом громадян проводив народний депутат Іван Бушко (на знімку).
Першим до депутата звернувся директор районного музею Іван Шепа. Для розширення експозиційних залів просив сприяння з фондом Держмайна на використання підвального приміщення. 
Голова Яношівської сільської ради Марта Барта говорила про спорудження сміттєпереробного заводу. Проектно-кошторисна документація виготовлена, але потрібно 26 тисяч гривень на облаштування 33 свердловин і реконструкцію дренажної системи. Делегація працівників міського управління освіти на чолі з очільником Людмилою Токар клопотали про виділення коштів з обласного бюджету на спорудження майданчика з трав’яним покриттям у міській ЗОШ № 4 та на потреби ДНЗ № 16.
Директор української гімназії Ксенія Маргітич щиро подякувала Іванові Бушку за сприяння у ремонті їдальні та попросила допомоги отримати спортивний майданчик зі штучним покриттям. Голова Берегуйфолуської сільської ради Лайош Шютев клопотав про реконструкцію Будинку культури і ремонт центральної дороги загального значення завдовжки 2,2 км.
З проблемами щодо добудови нового корпусу угорської гімназії звернувся її директор Арпад Сабов. За роки довгобуду проектна вартість зросла з 8 до 23 мільйонів гривень. Та саме на цей рік заплановано виділити з державного бюджету 1,8 млн. грн. та ще 700 тис. з бюджетів різних рівнів.
Дві громадянки звернулися до народного депутата з проханням надати їм матеріальну допомогу на проведення операцій хворим дітям. Ці питання були вирішені позитивно. Щодо всіх інших також прийнято відповідні рішення та надано рекомендації.
Володимир МАРКІТАН, Василь НИТКА.
Закарпатська область.