Народний депутат України Владислав Атрошенко у ці дні фактично став дійовим помічником Святого Миколая у своєму окрузі. Близько 10 тисяч новорічних подарунків він підготував для місцевих дітлахів. Жодну сироту, дитину з обмеженими можливостями він не залишив без уваги. Підтримав меценат і Третю всеукраїнську акцію з благодійної передплати «Подаруй дитині радість читання!». Усім інтернатним закладам, спеціалізованим установам він передплатив дитячі журнали — «Пригоди», «Мамине сонечко» тощо. Політик також відвідав центр соціально-психологічної реабілітації дітей у Хмільниці. Його 20 вихованцям він подарував солодощі, а закладу — морозильну камеру для зберігання продуктів.

«Щиро бажаю вам, дітки, щоб кожен з вас мав хорошу родину і люблячих батьків, а коли станете дорослими, щоб ви також створили гарні родини, щоб виховували своїх діток в атмосфері радості, турботи та любові», — побажав усім підопічним центру Владислав Атрошенко.

Ще 222 подарунки привіз народний депутат України вихованцям школи-інтернату в Чернігові. Він поцікавився також життям педагогічного колективу, зробив оглядову екскурсію по навчальному закладу. Директор інтернату Володимир Смаль оповів про головні пекучі проблеми інтернату.

У залі готелю «Градецький» В. Атрошенко взяв участь у благодійній акції кількох громадських організацій, які познайомили чернігівців із творами своїх гуртківців. Народний депутат придбав з-поміж інших картину 14-річної Надії Гордієнко «Веселі соняшники».

Із цілою бібліотекою дитячих видань, солодкими подарунками приїхав політик у будинок культури у мікрорайоні «Шерстянка». Юні дарування театральної студії підготували для батьків, гостей виставу «Дарунки Cвятого Миколая».

В. Атрошенко побажав маленьким акторам після їхнього вдалого виступу подальшої творчої удачі.

Політик взяв участь у ще одній благодійній акції — «Намалюй картину» у Чернігівському музеї сучасного мистецтва «Пласт-Арт», де надав фінансову підтримку здібним юним художникам за їхні роботи.

— Я вважаю у ці дні своїм обов’язком звернути увагу на дітей, які зростають поряд, — підсумував народний депутат після завершених заходів. — Якщо вони отримають більше уваги, тепла, то, сподіваюся, у майбутньому отримане теж віддадуть щедро близьким людям.

 

Чернігівська область.

Фото автора.

Народний депутат Владислав Атрошенко дякує юним артистам за гарну виставу.