Народний депутат України Ярослав Дубневич допоміг своїм виборцям у місті Рудки Самбірського району налагодити ремонт військових бронетранспортерів.

У майстернях колишньої «Сільгосптехніки» нині відновлюють бойову машину для батальйону патрульно-постової служби «Львів». Подивитись, як працюють місцеві майстри, приходить чимало мешканців Рудок. Хто потрібні запчастини привезе, хто допоможе з пально-мастильними матеріалами. Ремонтники на відновленій техніці встановлюють спеціальні решітки, які захищають броню від мін та снарядів. Працюють з вогником, не тільки відновлюють техніку, а й поліпшують її можливості в екстремальних умовах. Уже через тиждень волонтери передадуть батальйону «Львів» черговий броне-

транспортер у повній бойовій готовності.

«Це велика, добра справа, і радий, коли до неї долучаються багато представників Львівщини. Так ми знову демонструємо, що хоча війна точиться далеко від Львівщини, однак усі свої сили та ресурси віддаємо майбутній перемозі. Ця ініціатива є хорошим прикладом і для інших громад. Якщо кожен із нас, кожна громада здійснить такі кроки, ми істотно посилимо нашу армію», — вважає Ярослав Дубневич.

Ще раніше помічники народного депутата разом з військовими на Яворівському полігоні провели випробування новинок місцевих Кулібіних, які під час бою себе непогано зарекомендували. Зокрема, це захисні решітки на бронетранспортерах.