Почався другий місяць літа, а ти ще досі не вирішив/вирішила, як його провести? «Голос України» розпитав студентів про їхні канікули. Нічні гулянки, романтичні променади на березі моря, скелелазіння... Хтозна, можливо, якийсь із цих варіантів підійде саме тобі.
Анастасія, 20 років, Національний університет державної податкової служби України:
— Колись ходила з друзями у похід. Це незабутні спогади й емоції, тому я хочу повторити таку подорож! Ми знову плануємо поїхати в Карпати, щоб розбити табір, пожити в наметах, наварити смачненької каші або юшки, полазити в горах, подихати свіжим повітрям та напитися чистої водиці. А як стемніє, то розпалити багаття, взяти гітару і дружно співати пісень. Я неодмінно повинна туди повернутися, щоб пережити усе ще раз!
Олексій, 19 років, Академія адвокатури України:
— Я взагалі не помітив, як почалося літо. Зовсім не був до нього готовий. На щастя, маю талант художника і дуже вчасно дізнався про те, що друзі плетуть туристам кісочки в Ялті. Хочу до них приєднатися і робити відпочивальникам татуювання хною. Так я зароблю гроші, та ще й на морі відпочину. Планую пробути там до кінця літа.
Марія, 18 років, коледж «Слов’яно-грецький колегіум»:
— Початок літа присвятила столиці. Цього року Україні пощастило приймати Євро-2012, тому всією душею вболівала за наших, переглядаючи з друзями прямі трансляції у фан-зоні. Ще багато працюю, займаюся спортом: бігаю на стадіоні, відвідую заняття з фітнесу, проходжу мотузкові маршрути, плаваю. Буваю за містом на дачі. У серпні планую поїхати від коледжу за кордон у теплі країни, щоб освіжитися й набратися сил перед тягарем нового навчального року.
Ілля, 18 років, Київський університет права Національної академії наук України:
— Я вирішив поєднати корисне з приємним: за допомогою Інтернету знайшов роботу в Севастополі, яка вимагає юридичних навичок. Погодився, бо в цьому прекрасному місті живуть багато знайомих, із якими можна цікаво й весело провести час. Ще й море поруч — до речі, дуже чисте.
Розпитувала Юлія КОСТЕНКО.