У Дніпропетровській області в Покровському, Синельниківському, Солонянському та Царичанському районах пройшли позачергові вибори сільських і селищних голів. У П’ятихатському районі відбулися проміжні вибори депутата районної ради.
За результатами голосування Покровську селищну раду очолила Світлана Спажева. Михайлівським сільським головою в Синельниківському районі став Костянтин Сугоняєв. Васильківським сільським головою Солонянського району обрано Юрія Ярошенка. У Царичанському районі на виборах бабайківського сільського голови перемогу здобув Олександр Головко. На проміжних виборах до П’ятихатської райради депутатом обраний Геннадій Бруслік. Усі вони — представники Партії регіонів.
— Довіра громадян — це висока честь і велика відповідальність, — зазначив голова обласної ради Євген Удод. — Упевнений, що новообрані керівники органів місцевого самоврядування докладуть усіх зусиль, щоб зробити життя своїх земляків кращим. Зі свого боку, ми будемо всебічно підтримувати їхні ініціативи, допомагати у вирішенні завдань, які ставлять перед очільниками місцевих рад громади.