Затримано «терориста», який «замінував» Центральний залізничний вокзал Дніпропетровська. Оперативники УМВС на Придніпровській залізниці разом із співробітниками СБУ за два дні встановили його особу. «Мінер» виявився безробітним 32-річним жителем обласного центру. Свої дії, якими було завдано збитків майже на 50 тисяч гривень, він пояснив як жарт, повідомив перший заступник управління — начальник кримінальної міліції УМВС України на Придніпровській залізниці Олег Михайленко. Порушено кримінальну справу, зловмиснику загрожує від двох до семи років ув’язнення.
Лікарі випустили на волю вбивцю
Лікарів багатопрофільної лікарні при одному із слідчих ізоляторів області звинувачують у зловживанні службовим становищем та службовому підробленні.
У квітні 2010 року до суду надійшли матеріали про важку хворобу засудженого ще у 2007 році за вбивство 24-річного громадянина. Його ув’язнили на 15 років. Але на підставі висновків лікарів суд звільнив засудженого від подальшого відбування покарання. Та згодом з’ясувалося, що акт про стан здоров’я був несправжній. Його підробили службові особи лікарні при СІЗО, внаслідок чого вбивця опинився на волі і наразі оголошений у розшук, повідомили в прес-службі прокуратури області. Тепер самим лікарям загрожує від п’яти до десяти років позбавлення волі. Слідство триває.