Розпочалися роботи з установки автотрансформатора 200 МВА 220 кВ виробництва ВАТ «Запоріжтрансформатор» (ЗТР). Це другий із двох автотрансформаторів, які ЗТР поставив філії ВАТ «ФСК ЄЕС» — Магістральні електричні мережі в рамках проекту з реконструкції підстанції та підготовки до Олімпіади 2014 року.
За інформацією помічника генерального директора Ганни Тищенко, автотрансформатори ЗТР прийшли на зміну застарілому устаткуванню потужністю 125 МВА. Нині один агрегат уже встановлено. 
Після завершення монтажу другого автотрансформатора ВАТ «ЗТР» на підстанції 220 кВ Псоу її сумарна потужність збільшиться до 400 МВА. Це підвищить надійність електропостачання олімпійських об’єктів, що будуються в селищі Красна Поляна, і значно поліпшить енергозабезпечення Адлерського району Сочі з населенням 100 тисяч осіб.
Підстанція 220 кВ Псоу встановленою потужністю 125 МВА, яку введено в експлуатацію 1980 року, забезпечує електропостачання будівництва об’єктів Олімпіади 2014 року, у тому числі Центральної спортивної арени, олімпійського селища і біатлонного комплексу.
(Укрінформ).