У Харкові знову напали на інкасаторів. Починаючи з 2001 року, це вже шостий випадок. Жодного злочину досі не розкрито. Понад те, судячи з усього, міліція не навіть має уявлення, як наблизитися до банди, «подвиги» якої давно затьмарили сумнозвісну «чорну кішку».
Черговий злочин стався у дворі мого будинку, поряд з дитячим майданчиком у вечірній час, коли там особливо багато дітей і дорослих. Як повідомляє свідок події, міліцейський автомобіль від’їжджав від магазину «Посад», коли з боку дитячого майданчика вийшов молодик, підняв автомат і короткими чергами розстріляв екіпаж.
— Ми в цей момент з чоловіком їхали в машині. Я побачила хлопця в бейсболці,  насунутій на обличчя. Він ішов, тримаючи перед собою автомат, і стріляв з нього, — розповідає інший свідок.
Начальник слідчого управління ГУ МВС у Харківській області Микола Фоменко підтвердив, що злочинець стріляв з автомата Калашникова по лобовому склу машини, в якій перебували чотири чоловіки. Касир одного з об’єктів, які інкасували, загинув на місці, двоє співробітників міліції померли в лікарні. Ще один правоохоронець вижив. Нападник заволодів сумкою з грошима, пройшов до дороги і зник на автомобілі Volkswagen Transporter, яким він заволодів, погрожуючи зброєю.
Прокуратура процесуально керує досудовим розслідуванням за фактом розбійного нападу на працівників спецбатальйону «Титан». За інформацію, яка допоможе знайти нападника, оголошено винагороду в 1 мільйон гривень.
Харків.