Випускникам дев’яти загальноосвітніх шкіл «Посібник для абітурієнтів та їх батьків» вручили разом із атестатами. Автори видання, експерти творчого об’єднання «ТОРО», на 34 сторінках намагалися розмістити вичерпні відповіді на запитання, що найчастіше виникають у абітурієнтів під час вступу до вузів.
Це, фактично, перший результат дії моніторингового проекту «Вступ 2009 очима громадськості», що його реалізує «ТОРО». Маючи досвід громадського спостереження за роботою приймальних комісій минулого року, фахівці організації звернули увагу на проблемні моменти, з якими стикаються абітурієнти під час вступної кампанії. На сторінках посібника вчорашні школярі та їхні батьки знайдуть інформацію про особливості вступної кампанії 2009 року.
Факт. Протягом квітня—серпня 2009 року громадські спостерігачі творчого об’єднання «ТОРО» піддадуть громадському моніторингу роботу приймальних та апеляційних комісій, надаючи громадськості об’єктивну і неупереджену інформацію про перебіг вступної кампанії.
На знімку: «Посібник для абітурієнтів та їх батьків» презентує координатор проекту «Вступ 2009 очима громадськості» Володимир Бочаров-Туз.
Фото надане сайтом «Весь Кіровоград».