Здобутий «Шахтарем» кубок УЄФА на свою малу батьківщину — Кіровоградщину привіз голкіпер команди Андрій Пятов. А кондитери кіровоградського підприємства ВАТ «Паляниця», що працює під торговою маркою «Формула Смаку», з нагоди цієї події виготовили ще один — шоколадний.

На приготування торта «Кубок УЕФА» кондитери витратили 10 кг шоколаду, 3 кг суфле, 2 кг згущеного молока та вафлі. Загальна вага виробу становила 15 кг, а висота більш як півметра. Шоколадний кубок від ТМ «Формула Смаку» поряд із Кубком УЕФА мешканці Кіровограда мали змогу побачити на центральній площі міста.
Та спочатку дорогоцінний футбольний трофей побував на колегії облдержадміністрації. Потім делегація пішим ходом доставила його у Кіровоградський міськвиконком. Там Андрія Пятова відзначили найвищою нагородою міста — золотим знаком «За заслуги» І ступеня.
Але найнесподіванішизм для воротаря «Шахтаря» стало вручення йому шоколадної копії визначного трофея. Не залишився Андрій і без уваги вболівальників. А кіровоградці, які побували у Стамбулі на фінальному матчі Кубка УЄФА, подарували футболісту (звичайно, в обмін на його автограф) зроблену там свою фотографію з підписами усіх присутніх.