Група волонтерів з Миколаєва прибула на одну із баз 79-ї Миколаївської окремої аеромобільної бригади, яка дислокується в зоні проведення антитерористичної операції.
Транспорт із посилками від рідних десантників і мешканців Миколаєва дістався місця без проблем. Консерви, вода, медикаменти, печиво, згущене молоко, кава, чай, сигарети, приладдя для гоління, іменні передачі — далеко не повний список того, що повезли активісти десантникам.
Уміст цієї великої «бандеролі» земляки воїнів зібрали буквально за три дні. Участь брали не тільки громадські працівники і родичі військових, а й ОДА, підприємства міста.
— Ініціатива надійшла від облдержадміністрації у зв’язку з тим, що багато мам висловлювали недовіру доставкам їхніх посилок. Главою ОДА було прийнято рішення, що нас як ініціативну групу відправляють на супровід, — розповів лідер добровільної народної дружини Сергій Веремієнко.
Кожну посилку вручили адресатові особисто в руки. Волонтери обіцяють: це не остання акція, за нею підуть інші, масштабніші.
Миколаївська область.