Постанова Верховної Ради України
Про попередній звіт Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування фактів загибелі громадян у містах Одесі, Маріуполі, а також в інших містах Донецької та Луганської областей України 
Заслухавши та обговоривши попередній звіт Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування фактів загибелі громадян у містах Одесі, Маріуполі, а також в інших містах Донецької та Луганської областей України, утвореної відповідно до Постанови Верховної Ради України від 13 травня 2014 року № 1264-VІІ, Верховна Рада України постановляє:
1. Попередній звіт Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування фактів загибелі громадян у містах Одесі, Маріуполі, а також в інших містах Донецької та Луганської областей України (далі - Тимчасова слідча комісія) взяти до відома.
2. З метою подальшого розслідування фактів загибелі громадян у містах Одесі, Маріуполі, а також в інших містах Донецької та Луганської областей України продовжити роботу Тимчасової слідчої комісії на чотири місяці з дня прийняття цієї Постанови відповідно до завдань, передбачених Постановою Верховної Ради України від 13 травня 2014 року № 1264-VІІ.
3. Звіт Тимчасової слідчої комісії про виконану роботу заслухати на пленарному засіданні Верховної Ради України не пізніше 5 вересня 2014 року.
4. Ця Постанова набирає чинності з дня її прийняття.
Голова Верховної Ради України О. ТУРЧИНОВ.
м. Київ,
20 червня 2014 року.
№ 1544-VІІ.