На Кіровоградщині завершується триденний тур дипломанта та володаря премій конкурсів «Коронація слова», «Новела по-українськи» та гостросюжетної літератури «Золотий пістоль», літературного стипендіата Благодійного фонду «Розвиток України» Владислава Івченка. Сучасний український письменник презентує дві свої нові книжки «Найкращий сищик імперії на Великій війні» та «Найкращий сищик і падіння імперії».
Програма перебування доволі насичена — відвідини професійного аграрного ліцею в селі Піщаний Брід Добровеличківського району, зустріч із читачами в районній бібліотеці смт Вільшанка, спілкування зі студентами технікуму ветеринарної медицини в Компаніївці і Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка та жителями Кіровограда в обласному художньому музеї. Завершиться тур у сільськогосподарському технікумі імені В. Порика Білоцерківського національного аграрного університету (місто Бобринець).
Зустрічі з українським письменником організував на Кіровоградщині Благодійний фонд народного депутата Станіслава Березкіна «Добротвір».
Кіровоградська область.

 


На знімку: автограф від Владислава Івченка та його «Найкращого сищика імперії» отримує школярка з Вільшанки Олександра Діденко.


Фото Першої електронної газети.