Плавання. Ріо-де-Жанейро (Бразилія). Юніорський чемпіонат світу. Любов Король із Запоріжжя виграла золоту медаль на дистанції 50 метрів батерфляєм (27,38 секунди). Ще у попередніх запливах Люба встановила юніорський рекорд світу (27,25). А Денис Дубов із Дніпропетровська став бронзовим призером у комплексному плаванні на 200 метрів (2.04,70).

Велоспорт (шосе). Франція. Перегони «Золотий трофей». Українка Тетяна Стяжкіна посіла друге місце в генеральній класифікації цих змагань. Цікаво, що лише на першому етапі наша спортовка була в призерах. На решті п’яти етапах Тетяна не входила навіть до першої десятки. Однак у підсумку посіла високе місце у загальному заліку.

Бокс. Володимир Кличко — чемпіон світу за версією ІBF у суперважкій вазі, від поєдинку з яким нещодавно відмовився американець Шеннон Бріггс, довго без суперника не залишився. Перший захист титулу Кличко-молодший проведе 11 листопада на знаменитій арені Медісон Сквер Гарден у Нью-Йорку проти Келвіна Брока. До речі, 24 червня цього року Брок здобув перемогу за очками одностайним рішенням арбітрів над узбеком Тимуром Ібрагімовим.