Донецький корпункт “Голосу України” взяв участь у традиційному обласному фестивалі преси, що майже збігся у часі з Днем журналіста. Цього дня кожен, хто передплатив газету, отримував сувенір із символікою “ГУ” — ручку, блокнот, брелок, футболку, кепку. Оформляти квитанції та вручати призи допомагали енергійні та дотепні керівники міського молодіжного центру мистецтв “ЕКОАРТ” Валентина і Сергій Жукови.
...Микола та Олена Шульги на свято преси прийшли вперше. Глава сім’ї працює на донецькій шахті імені Челюскінців, на дільниці вентиляції та техніки безпеки. Передплативши “Голос України” на півроку, наші гості виграли фірмову кепку, яку одразу гордо приміряв 11-річний син шахтаря Андрій. На запитання про те, що саме люди очікують від газети, мої співрозмовники відповіли коротко: “Пишіть правду!”
Подружжя токаря ВАТ “Група Норд” Ніни Лактіонової та електрика цього само заводу Олексія Абрамова постійно передплачує п’ять-шість видань. Така читаюча родина нині — рідкість. Ніна Іванівна каже, що це сімейна традиція, успадкована від батьків. “А ще, може, тому, що мій день народження — 7 червня — майже збігається із вашим професійним святом”, — каже жінка. Тепер у поштовій скриньці з’являтиметься і “Голос України”.
А ось Іван Карагодов, кандидат економічних наук, редактор обласної екологічної газети “Наш край”, рік тому також передплатив газету на фестивалі преси. І виграв сувеніри з логотипом “Голосу України”. “Одразу після того я поїхав до Криму на семінар науковців, організований Всеукраїнською екологічною лігою, — розповів читач. — Ми багато їздили по півострову. У футболці і кепці “Голосу України” я підкорив дві гори!” Цього разу Іван Анатолійович вирішив зробити подарунок матері і передплатив на її адресу нашу газету до кінця року.
Приємно зазначити, що напередодні Дня журналіста донецький корпункт “Голосу України” зміг подарувати передплату на газету майже 100 ветеранам, “чорнобильцям”, дітям-інвалідам з різних куточків області. Висловлюємо вдячність усім нашим партнерам, хто допоміг організувати свято, виділивши призи та зробивши безплатну передплату для соціально незахищених громадян: Мар’їнській районній, Слов’янській міській та Краснолиманській міській радам, Донецькому міському комунальному підприємству “Донміськпастранс”.