Ще місяць тому свинячу вирізку можна було купити за 25 грн., а сьогодні покупцеві вже так не щастить. На Центральному ринку обласного центру вартість м’яса коливається від 16 до 30 грн. Яловичина нагадує покупцям старі радянські часи, коли один кілограм м’яса складався з 400 грамів кісток. А ціна субпродуктів перевищує вартість самого м’яса. Яловича печінка, наприклад, сьогодні коштує 18—20 грн.
За останній місяць і вибір м’ясних продуктів на ринках міста значно збіднів. Як пояснив голова Луганської облспоживспілки Віктор Кременчуцький, постачальники певною мірою бойкотують накази уряду, очікуючи кращих часів. А в магазинах «Абсолют», «Лаваль» ціни на свинячу вирізку як були за 40 грн., так і залишилися. Стають недоступними і «народні» курячі стегенця. З погляду на попит, їхня ціна стала різко підвищуватися за кілька тижнів до Великодня і сьогодні залишається 13—14 грн. за кілограм. Високі ціни на ринку на руку акціонерному товариству «Луганськм’ясо», бо великою популярністю користуються їхні котлети, фрикадельки, тюфтельки, равіолі, вареники і млинчики.