У Харкові на Слобожанському хлібозаводі відкрито після реконструкції цех з виробництва формового хліба — один з найстаріших на підприємстві й у місті. З оновленою лінією завод випікатииме вдвічі більше хліба. Урочистого відкриття нової лінії пекарі не чекали, і поки почесні гості перерізали червону церемоніальну стрічку, з печей їм подали пряний хліб свіжої випічки.
Міський голова Харкова Володимир Шумилкін подякував колективу за гарний подарунок до 350-річчя Харкова, відзначивши, що сьогодні Слобожанський хлібозавод випікає кожен десятий буханець хліба в місті. Недорогі «соціальні» сорти і найвишуканіші булки. Пряник «Ювілейний», до речі, — вельми актуальна пропозиція до святкового столу. Він чимось нагадує відомий тульський, але рецепт його приготування ексклюзивний.