Більшістю голосів депутати Вінницької міськради на черговій сесії відкликали з посади голови постійної комісії міськради з питань прав людини, законності, депутатської діяльності й етики Олександра Багрія. Таке рішення ухвалено за поданням міського голови й заявою депутатських груп «Вінниця», «Солідарність», «Ми — разом». Голову постійної комісії звинуватили не тільки у численних порушеннях, допущених у депутатській роботі. Постановою Ленінського районного суду Вінниці від 7 травня ц. р. О. Багрій визнаний винним у скоєнні корупційного діяння (п. «б» частини 2 статті 1 Закону України «Про боротьбу з корупцією»).
На думку декого з депутатів, колишній голова мав би у даній ситуації набратися мужності й скласти повноваження сам. Та ще й попросити вибачення в колег за компрометацію звання депутата, на що в нього було достатньо часу. Однак О. Багрій переконаний у своїй правоті і налаштований доводити її в усіх інстанціях.
Новим головою названої комісії обрано депутата Юрія Зажирка. До того ж її склад збільшився ще на одного обранця — згоду працювати в комісії висловив депутат Сергій Щетинін.
Вінниця.