Херсонка Тетяна Брикова, заступник директора ТОВ «Укроптитех», до корпункту газети принесла... воду. У симпатичних пузатеньких пляшечках, що нагадують за формою діжечку, із зображенням білосніжної ластівки.

 

— Хай куштують усі ваші відвідувачі. «Голос України» своєю акцією «Аква! Ти — саме життя!» порушив актуальну проблему якості води. А наше підприємство задовольняє попит на питну воду тих, хто небайдужий до свого здоров’я.

Учені світу вже давно дійшли висновку, що найкраща для споживання вода — з підземних джерел. У ній є всі необхідні для організму елементи. З одного із таких джерел і добуває воду «Асканія» підприємство «Українські оптимальні технології».

Чому «Асканія»? Сама назва свідчить про унікальність джерела: родовище, знайдене в Цюрупинську, — природне й первозданне, мов сусідній заповідний Асканійський край. Вік земних порід, що омиває, піднімаючись на поверхню «Асканія», коливається в межах X—XV століть. Проходячи крізь стародавні пласти, вона збагачується органічними та мінеральними речовинами, набуваючи неповторного смаку та унікальних якостей. «Асканія» характеризується як гідрокарбонатна калієво-магнієва вода з мінералізацією 0,2 г в одному літрі: з такими хімічним складом і мінералізацію доволі рідко можна зустріти в природі.

— Вивчення води науковцями показало, що вона містить мінеральні речовини в такій кількості, що це дає змогу зарахувати «Асканію» до столових, тобто придатних для щоденного споживання, мінеральних вод, — стверджує, демонструючи всі необхідні сертифікати, Тетяна Брикова.

Попит на «Асканію» зростає. Її охоче замовляють споживачі столиці, Донецька, Криму.

Щоб читачі «ГУ» могли переконатися у високих якісних показниках «Асканії», підприємство «Укроптитех» надає її для розіграшу серед передплатників газети на друге півріччя.

Херсон.