НАК «Нафтогаз України» обіцяє — пошуково-розвідувальне буріння на Полтавщині становитиме 62,4 тис. м
У Полтаві відбулося спільне засідання правління НАК «Нафтогаз України» та колегії облдержадміністрації, на якому ухвалено основні напрями співпраці.
Передбачається значна активізація робіт у регіоні з освоєння ресурсів нафти та газу. Очікується, що вже цього року обсяги сейсморозвідувальних досліджень становитимуть до 3768 кілометрів, пошуково-розвідувального буріння — 62,4 тис. м, видобутку газу — 6066,3 млн. куб. м, видобутку нафти з конденсатом — 813,3 тис. т.
Також затверджено узгоджений перелік та обсяги участі підприємств компанії в розвитку соціальної інфраструктури населених пунктів області на загальну суму майже 15 млн. грн. Крім того, компанія реалізує програми оснащення житлового фонду лічильниками газу. У свою чергу, Полтавська обласна державна адміністрація взяла на себе зобов’язання сприяти підприємствам НАК «Нафтогаз України» у вирішенні питань, пов’язаних із наданням у землекористування ділянок, призначених для будівництва свердловин, облаштування родовищ та отримання спеціальних дозволів (ліцензій) на користування надрами.