Дев’ять тисяч гривень отримав кожен міський округ Хмельницького із шестисот тисяч, що було виділено міською владою для виконання доручень виборців минулого року. Так, за пропозицією мешканців ремонтували дороги, вуличне освітлення, дитячі майданчики, житлові будинки.
Зустрічі з пересічними виборцями в міських округах можуть принести більше користі, аніж депутатські екскурсії на промислові підприємства, — переконаний секретар міськради Михайло Василишин. Адже сьогодні міська рада, не маючи блокуючого 16-відсоткового пакета акцій на переважній більшості приватизованих підприємств, практично не може вплинути на їхню роботу. Отож навіть благородне бажання допомогти реанімувати те чи інше виробництво наштовхується на безліч перешкод.
Водночас, як засвідчила низка гарячих телефонних ліній, проведених представниками обласної влади, питання, котрі мають розв’язувати жеки, хмельничанам інколи доводиться проштовхувати на рівні області. Аби не виносити сміття зі своєї хати і оперативно реагувати на звернення городян, міський секретар готовий перевірити, як відбуваються прийоми виборців, наскільки швидко і ефективно депутати розв’язують порушені проблеми.
 
Хмельницький.