Ветеранам війни і передплатникам газети «Голос України» протипухлинний центр «Фенікс» готовий допомогти, чим може.

 

Напередодні Дня Перемоги до харківського корпункту редакції зателефонував давній прихильник нашої газети, керівник протипухлинного науково-лікувального центру «Фенікс» Михайло Количев. Читачі зі стажем, мабуть, пам’ятають, як довго і наполегливо «Голос України» кілька років поспіль обстоював новаторський метод лікування ракових захворювань, розроблений доктором І. Куликом ще за радянських часів. Однак знадобилося майже два десятки років, щоб ідея і наукове відкриття талановитого лікаря-онколога виборсалися з пут медичної бюрократії і прислужилися людям, які опинилися в залежності від цієї страшної хвороби; подолали шлях від цілковитого забуття до офіційного визнання; врятували життя багатьом десяткам тяжко й безнадійно хворих людей, яким традиційна медицина, на жаль, відводила хіба кілька місяців життя. Втім, приємно, що у цій добрій справі є посильна допомога і нашої газети.

— То що, знову чиновники життя не дають? — запитую директора.

— Зовсім ні! — жартує. — Навпаки, всіляко допомагають, хоча б тим, що вже не заважають. А телефоную тому, що хочу редакцію, а передусім її передплатників, особливо старшого покоління, привітати з великим і незабутнім святом Перемоги. Побажати всім міцного здоров’я, дожити до глибокої старості й ніколи не хворіти.

Звичайно, це привітання, найімовірніше, залишилося б за рамками сьогоднішнього числа газети, якби Михайло Олександрович на знак подяки за підтримку у важкі часи не запропонував провести спільну акцію.

Віднині і до кінця року всі передплатники газети «Голос України», якщо, не приведи Боже, в них або їхніх близьких, рідних людей трапиться лихо, отримують право на двадцятип’ятивідсоткову знижку на препарат «Флараксин» — один із найефективніших і найдоступніших лікарських засобів, здатних здолати ракову недугу.

Та особливе ставлення у центру «Фенікс» до ветеранів Великої Вітчизняної. Усі вони в разі потреби можуть придбати «Флараксин» за півціни, за чверть вартості, а у крайніх випадках і отримати безплатно. «Все залежить від стану здоров’я страждальця, від його матеріального становища, — каже Михайло Количев. — Ми сповнені бажання допомогти якомога більшій кількості хворих, зробити «Флараксин» не тільки найефективнішим, а й найдоступнішим лікарським засобом. Але роздавати його всім, хто потребує, безплатно, на жаль, з відомих причин не можемо».

Докладніше про умови акції і методику лікування ракових захворювань центру «Фенікс» — у найближчих числах газети або телефоном у Харкові (0572) 456-628 — протипухлинний центр «Фенікс».