1 і 2 травня в дніпропетровському парку імені Воронцова відбудеться першотравневий пікнік. Організатори заходу обіцяють, що він стане святом єдності та сімейного затишку.
Мета свята — дати людям можливість забути про проблеми, про сумні думки і посміхатися. Головний девіз пікніка: живи з посмішкою. У заході візьмуть участь представники національних меншин області, які зможуть представити себе, особливості своєї культури. Відбудеться ярмарок, виступлять творчі колективи. Любителів активного відпочинку чекають спортивні майданчики для гри в міні-футбол і волейбол. Увечері дадуть концерт рок-виконавці.
— Люди наскільки стомилися, що вирішили організувати собі свято, а ми, у свою чергу, повністю їх підтримали — зробимо це свято разом. Він символізує єднання людей різних національностей, віросповідань. Усі зберуться на звичний першотравневий пікнік, — сказав радник голови облдержадміністрації Борис Трейгерман. — Коли кажуть, що у влади нове обличчя, та це обличчя символізує не маску, а те, що вона відкрита до діалогу. Це — не політика, це — сімейне свято.
Вл. інф.