Народний депутат України Антон Кіссе, котрий представляє в парламенті 142-й виборчий округ, відвідав 88-й окремий аеромобільний батальйон.

Місце його дислокації — місто Болград Одеської області, де колись несли службу десантники легендарної Свирської дивізії ПДВ. На плацу народного обранця зустрічав весь особовий склад військового підрозділу під командуванням підполковника Олександра Луценка. А. Кіссе звернувся із привітальним словом до захисників Батьківщини, подякував їм за ратну службу, за відновлення колишньої військової слави Болградської землі.

Він зазначив, що, як і раніше, намагатиметься робити все, щоб надавати підрозділу практичну допомогу, в тому числі й через законодавчі ініціативи, що стосуються збільшення фінансового забезпечення. «Держава, нарешті, усвідомила, що турбота про військовослужбовців повинна бути дієвішою, ніж у попередні роки, — сказав політик. — Протягом багатьох років ставилися завдання, які не були підкріплені фінансово. Як відомо, голими руками Батьківщину не захищають, і сьогодні це зрозуміли всі».

У свою чергу, офіцери-десантники запевнили, що підрозділ готовий до виконання завдань із захисту України.

Вл. інф.

 

Фото прес-служби депутата.