Бюро із сертифікації якості (Канада) підтвердило відповідність системи управління якістю металургійного комбінату «Азовсталь» вимогам стандарту ІSO 9001 версії 2000 року. Новий стандарт докорінно відмінний від попереднього, за яким працював комбінат. Сертифікація вимагала від металургів значної роботи — і в підготовці документації, і у виробничій діяльності. Особливо важливо те, що до системи управління якістю включено так звану стару частину підприємства — мартенівський, обжимний, рейкобалковий, великосортовий цехи та цех рейкових скріплень.
Отриманий азовстальцями документ сприятиме завоюванню нових ринків. Наприклад, канадський стандарт на залізничні рейки категорично вимагає, щоб постачальник мав сертифіковану систему управління якістю продукції. В іншому разі жодна рейка до Канади не потрапить. Такі само суворі європейські стандарти.
Нині якість багатьох видів продукції комбінату підтверджено провідними фірмами світу, повідомили в прес-групі «Азовсталі». На металопродукцію підприємства вже видано 35 сертифікатів. Комбінат є одним із небагатьох, де сертифіковано весь листовий прокат.
Донецька область.