Херсон

Оригінальний спосіб поздоровити своїх колег з професійним святом винайшов начальник Херсонської міліції генерал Анатолій Науменко. Надсилаючи вітальну листівку керівникам обласних управлінь МВС, він додає до них авторський компакт-диск відомого херсонського композитора, поета, співака і журналіста Володимира Маруса.

Наша газета вже розповідала про цього автора, зокрема, про його співпрацю з російським співаком Володимиром Маркіним. У московській студії відомого «сиреневотуманщика» Володимир Марус записав кілька пісень, на одну з яких — «Білий сніг» — нині знято відеокліп. Новий диск, що має назву «Сыскари», записано в студіях Києва. Частину музичних аранжировок зробив композитор та аранжувальник Олег Харитонов, автор популярних пісень «Сладкий грех», «Запоздалый экспресс» тощо.

Як журналіст Марус відомий херсонському читачеві публікаціями про роботу правоохоронної служби. Тож у його пісенному доробку багато творів на міліцейську тематику, котрі залюбки слухають і столичні правоохоронці. Пісні з нового компакт-диску прозвучать у виконанні автора на святковому концерті до Дня міліції, повідомляє наш власний кореспондент Алла БРУСИЛОВА.