Після більш як десятилітнього ремонту відкрив двері старий луганський поштамт. Уже в новому вигляді і в новій якості. Тепер це перше відділення зв’язку обласного центру.
В старому будинку, яке відносять до історичних пам’яток архітектури міста, поштовики працювали понад 90 років. До революції у найкрасивішій залі будинку поштмейстер влаштовував світські бали, а сьогодні тут відкрився найбільший у місті операційний зал. Центральне відділення відпрацьовуватиме щомісяця понад 10 тисяч поштових відправлень, здійснюватиме більш як 50 послуг. Крім того, тут розміщено найбільший у системі поштового зв’язку міста інтернет-центр, в якому встановлено сім комп’ютерів.
З нагоди відкриття пошти в Старому місті Луганська зібралося багато гостей. Перші відвідувачі отримали сувеніри від поштовиків. А перші передплатники «Голосу України» — подарунки від газети. Перший газету Верховної Ради на 2003 рік передплатив виконроб ТОВ «Нові технології» Михайло Липов. До речі, це його команда брала участь у проведенні капітального ремонту будинку. Як розповів Михайло Васильович, працювати було складно, оскільки будівельники намагалися зберегти стиль минулого століття і водночас створити у приміщенні сучасний інтер’єр. Це вдалося. Михайло Липов зрадів подарунку від газети й одразу почав його приміряти.
Луганск.