Завдання виявилося на диво легке. Нещодавно в Києві це незаперечно довів творчий тандем заслужених артистів України Семена Торбенка та Василя Волощука концертною програмою «На крилах пісні». І справді, достатньо згуртуватися лише двом талановитим людям, як стає зрозуміло, що всі ми діти однієї країни із спільними традиціями та культурою.

Послухати Семена Торбенка — представника Східного регіону нашої країни і Василя Волощука — Західного зібралося чимало людей. Вже у фойє Центру культури й мистецтв СБУ, де відбувався концерт, на гостей чекав приємний сюрприз: за помірну ціну можна було придбати новий альбом виконавців «На крилах пісні». Алла Непота придбала одразу три аудіокасети. Каже, вони стануть прекрасними новорічними подарунками для родичів та знайомих. Вона зачарована піснями обох виконавців, однак найбільше їй хотілося послухати композицію «Все віднині залежить від тебе».

Сподівання жінки справдилися на двісті відсотків. Бо співаки виконали не тільки прем’єру, а й чимало інших творів. Схоже, слухачі їх добре знали: підспівували, дякували палкими оплесками. А тим часом на сцені розгорталося справжнє дійство. Особливо глядачам припав до душі «сімейний» виступ Василя Волощука з кумом Валерієм Іванцовим. Ігноруючи фонограму та синтезатор, із скрипкою та баяном в руках хлопці запалили зал майже екстремальною коломийкою: грали на інстументах в найнесподіваніших позах — мало не догори ногами.

Закономірно, що в такій атмосфері звучали слова вдячності. Микола Сингаївський, Степан Галябарда, Мар’ян Гаденко, Зоя Кучерява — це лише невеликий перелік присутніх у залі «зоряних» гостей. Однак, як цілком слушно зауважив Семен Торбенко, багато говорити цього вечора не довелося — все сказала пісня.