Киянин Іван Кириченко познайомився з «Голосом України» випадково: купив у кіоску «Укрпошти» і вже більш як п’ять років не лише його постійний читач, а й передплатник.
— У «Голосі України» мені подобається все, — каже Іван Васильович. — Читаю його від першої до останньої сторінки. Виокремити якісь теми навіть не можу, бо на його сторінках висвітлюються всі питання, якими живемо ми, українці. Але головне в газеті те, що вона ДОБРА! Окремі повчальні моменти навіть вирізаю, складаю, а у виховні хвилини зачитую своїм домочадцям. А ще подобається мені те, що «Голос України» змінюється, змінюється на краще. Це свідчить про те, що колектив у постійному пошуку тіснішого зв’язку «читач—газета—читач».
— Те, що на мою квитанцію випав виграш — футбольний м’яч, дуже мене потішило, бо, можна сказати, маю вдома свою команду: дві дочки, син, онук-десятикласник, дві онучки. За спеціальністю будівельник і ваше помешкання, може, саме я і зводив, — сміється Іван Васильович. — Нині вільного часу додалося, бо вийшов на пенсію і тепер частіше гуляємо з сім’єю у мальовничому районі Києва — на Оболоні. Так що приєднуйтеся і до нашої футбольної команди, і до читацького гурту «Голосу України»!