У дитинстві улюбленим фільмом Романа З. був «Мерседес» утікає від погоні». Будучи вже дорослим, він спробує себе в ролі улюбленого героя. Щоправда, лише з тою різницею, що дійство проходитиме не на знімальному майданчику, а в реальному житті. А «Мерседес» належатиме не Романові. А втім, яка йому різниця, чия це іномарка? Головне, він зможе підібрати до неї ключі і проїхатиcя нічною Одесою з вітерцем. І це були незабутні миті.
Але все гарне рано чи пізно закінчується. Таким моментом стала несподівана зустріч із патрульним екіпажем ДАІ окремого батальйону Одеси — інспекторами ДПС В. Кондрашенком, Г. Вінцевським, К. Прусом. На вимогу зупинитися водій лише збільшив швидкість....
Надмірна упевненість у своїх більш ніж скромних навичках водія зіграла з Романом злий жарт. Не витримавши психологічного напруження, він не справився з керуванням і наїхав на металеву огорожу. Невдаха-гонщик спробував було втекти, але тут йому автоінспектори не залишили жодних шансів.
Нині Роман вивчає статтю Кримінального кодексу «Незаконне оволодіння транспортним засобом», яка передбачає штраф від тисячі до тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів або позбавлення волі на термін від трьох до п’яти років, повідомляє Володимир ЕННАНОВ, співробітник Департаменту ДАІ МВС України.