Ці слова славетного борця Івана Піддубного, який 40 років поспіль на світових спортивних аренах здобував лише перемоги, стали лейтмотивом всеукраїнського свята богатирської сили.
Напередодні Дня незалежності України на батьківщині Івана Максимовича, у селі Красенівці, що на Черкащині, відбувся турнір борців, присвячений пам’яті легендарного «чемпіона чемпіонів».
Цьогорічне свято по праву можна назвати міжнародним. Адже участь у поєдинках з класичної, греко-римської боротьби, у змаганнях з гирьового спорту, дзюдо, боксу, армреслінгу та в захопливих козацьких забавах взяли спортсмени не тільки України, а й Росії. До Красенівки прибули імениті борці з Москви, Санкт-Петербурга, Ростова, Єйська. До речі, борцівський турнір імені Івана Піддубного відбувся цього літа і в Росії. Відкривав його сам Президент Росії Володимир Путін. На жаль, наші державні високодостойники не вшанували своєю присутністю народне спортивне свято на честь великого українського патріота.
Переміг в улюбленій Іваном Піддубним греко-римській боротьбі спортсмен з Миколаєва. Український богатир Сергій Побережник став абсолютним чемпіоном поєдинків на борцівському килимі.
Черкаська область.