Генерал-майор Петро Мельник, начальник медичної служби Військово-Повітряних Сил України, назвав досить успішними перспективи відновлення здоров’я льотчиків Володимира Топонаря і Юрія Єгорова. Їхнє самопочуття, особливо в останні дні, значно поліпшилося. «На мою думку, — каже генерал Мельник, — у Єгорова й Топонаря не буде проблем стосовно можливості їх повернення до льотної служби».
Водночас начальник медслужби не приховує, що обидва льотчики потребують серйозного медикаментозного лікування та медико-психологічної реабілітації. Один з них, скажімо, перебуває у стані депресії, стан другого, навпаки, збуджений.
Співрозмовник спростував повідомлення окремих ЗМІ про погіршення зору у пілотів. На це, уточнив він, пацієнти не скаржаться. Дозвіл на спілкування з рідними начальник медслужби давав особисто. Щоправда, перед тим він радив, як потрібно поводитися з хворими, щоб не зашкодити їхньому стану необдумано мовленим словом чи навіть жестом... Сім’я Єгорових мешкає у Вінниці, тому дружина й син щодня провідують Юрія. Біля Топонаря, який служить у Феодосії, були сестра, брат, інші родичі.
Коли матеріал був готовий до друку, стало відомо, що льотчиків Єгорова й Топонаря перевели з реанімації у лікувальні відділення. Тепер до них допустять слідчих для взяття показань. Дозвіл на це, як пояснив начальник медслужби, даватиме консиліум лікарів.
 
Вінниця.