На стаціонарному лікуванні у медичних закладах Львівської області перебуває 69 осіб, що постраждали внаслідок авіакатастрофи. Життя двох із них досі під загрозою і 10 осіб — у тяжкому стані.
Завершено відновні роботи з ліквідації наслідків несприятливих погодних умов 23—24 червня ц. р. у Житомирській області. Загалом відремонтовано 4481 житловий будинок, 10 лікувально-профілактичних закладів, 31 школу, 11 дошкільних закладів.
Відновлено електропостачання у понад 5000 будинків Олександрії, що у Кіровоградській області, які були знеструмлені 29 липня через погодні умови.
Двоє загинуло та одну людину госпіталізовано до лікарні внаслідок отруєння сірководнем під час здійснення регламентних робіт на очисних спорудах у місті Часів Яр Донецької області.
Триває ліквідація наслідків вибуху метано-повітряної суміші, який стався 31 липня у копальні шахти ім. Засядька. Члени Урядової комісії зустрілися з сім’ями загиблих.
Не обійшлося без жертв і в Одесі
Одна людина загинула, кілька травмовано — такий результат стихії, що пронеслася над Одещиною в другій половині дня 5 серпня. Штормовий вітер, злива з градом перетворили вулиці на бурхливі потоки, повалили понад 60 дерев, понівечили чимало автомобілів, пообривали в деяких місцях електромережу. Спеціальні бригади здебільшого вже відновили життєдіяльність районів, що постраждали, повідомляє наш власний кореспондент в Одеській області Георгій ВОРОТНЮК.