Як повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Чернівецький області Ігор Гах, у регіоні ліквідовано майже 6 тис. м2 ямковості. Зокрема, попереджувальним ямковим ремонтом поліпшено стан проїзду на основних маршрутах області: Чернівці—Атаки, Чернівці—Порубне, Припруття—Мамалига, Сторожинець—Красноїльськ. Тривають роботи на шляхах Чернівці—Звенячин, Вижниця—Вашківці, Рідківці—Недобоївці, Опришени—Глибока.
«Певних успіхів у роботі досягнуто завдяки рішучим діям уряду, зокрема, Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка, який доручив здійснити наближення коштів для фінансування дорожньої галузі з четвертого кварталу на другий. Відповідно, станом на 14 квітня в області фактично відсутня ямковість на дорогах міжнародного та національного значення», — зазначив посадовець.
Також Ігор Гах наголосив, що чотири області — Івано-Франківська, Закарпатська, Львівська та Чернівецька — невдовзі таки отримають кошти на ремонт доріг на суму 800 мільйонів гривень відповідно до рішення Верховної Ради. «Попередньо ми розраховуємо на 175 мільйонів для ремонту ділянки дороги Стрий—Мамалига», — підсумував Ігор Гах.