На Київщині триває «полювання» на хабарників. Під прицілом авторів проекту «STOP корупції в Київській області» вже сотні безпрецедентних історій і так званий чорний список з понад 20 прізвищ керівників дозвільних та погоджувальних інстанцій. Чиновників підозрюють у фінансових оборудках та отриманні хабарів. З метою з’ясування всіх обставин та вини кожного «героя» юристи «STOP корупції в Київській області» передали їх перелік у правоохоронні органи, прокуратуру та Службу безпеки України.

Тим часом жителі села Дрозди Білоцерківського району провели акцію протесту проти рейдерського захоплення їхнього майна. Майже 900 селян мають земельні паї в місцевій агрофірмі «ДіМ». Водночас керівник компанії Олександр Кравченко розпайовує і знищує власність громади без її згоди. Показувати статутні документи людям бізнесмен відмовляється, а невдоволеним селянам погрожує розправою. Самі місцеві жителі стверджують, що Кравченко не має жодних дозволів розпоряджатися спільною власністю громади, а свої оборудки прикриває договором оренди.
На підтримку ошуканих селян вийшли активісти проекту «STOP корупції». Борці з хабарниками взяли справу у свої руки і допоможуть зневіреним пайщикам знайти справедливість.
З будь-яких питань просять звертатися за номером: 044 578 0004 або за адресою в Інтернеті: stopcor. kіev. ua.