Мистецький десант у складі гурту «Немо» (на знімку), співака Михайла Саніна, кіноактора Анатолія Пашиніна, визнаних майстрів східних єдиноборств під керівництвом віце-президента Федерації Годзю-Рю України Олександра Гончаренка гостював нещодавно у військовослужбовців частин та підрозділів, які виконують бойові завдання із захисту незалежності та суверенітету держави в секторі «М». 

 

 

Виступи митців стали справжнім гімном героям усіх поколінь, що поєднав серця присутніх у прагненні перемоги над підступним ворогом. Окрасою мистецького свята, присвяченого героям-захисникам, стали показові виступи майстрів східних єдиноборств членів збірної команди України Артема Коновалова, Михайла Герасимчука, Данила Слюсаря та Богдана Гончаренка. За словами тренера та наставника Олександра Гончаренка, це перші відвідини спортсменами військових частин на передовій. Жодного страху в юнаків не було.


А головна мета турне — не тільки продемонструвати здібності молодих спортсменів, а й, за можливості, навчити вояків елементів рукопашного бою. Адже східні єдиноборства — це система виживання в екстремальних умовах. Перемагає не сила, а розум і навички. Прикладом цьому є хлопці, які вже не раз перемагали не лише в національних, а й у міжнародних змаганнях. Найстаршому — Богдану Гончаренку — вдалося здобути звання шестикратного чемпіона Європи та абсолютного чемпіона світу.


Подякою виконавцям були щирі посмішки та бурхливі оплески військовослужбовців, їхня гостинність та побажання й надалі розвивати свої творчий потенціал та майстерність.


Маріуполь.


Фото автора.