Грошову допомогу в сумі 750 гривень отримуватимуть на Вінниччині діти, батьки яких віддали життя, захищаючи суверенітет і незалежність країни на Донбасі.


Виплати здійснюватиме будівельний концерн «Поділля». Рішення ухвалено колективом за ініціативи генерального директора концерну депутата Вінницької обласної ради Тимофія Гіренка. Як зазначено на сайті підприємства, допомогу надаватимуть до настання повноліття дитини. Загалом грошові виплати отримуватимуть 36 хлопчиків і дівчаток з Вінниці та районів області.


Концерн «Поділля» — одна з найбільших будівельних організацій краю. Силами колективу протягом останніх десяти років в обласному центрі збудовано два житлові мікрорайони — «Поділля» й «Академічний». Окрім зведення житла, будівельники беруть участь у соціальних проектах, за кошти підприємства в обласному центрі споруджено школу і дитячий садок. За час проведення АТО концерн неодноразово підтримував будівельними матеріалами та фінансово підрозділи, в яких служать вінничани, брав участь у зведенні оборонних споруд на сході держави.


Вінницька область.