Проте кількість чиновників генеральної дирекції «Укрпошти» планують зменшити удвічі

— Скорочення штатів в «Укрпошті» не зачепить рядових працівників — листонош, операторів, водіїв, — наголосив під час зустрічі з поштовиками Вінниччини в. о. генерального директора Українського підприємства поштового зв’язку «Укрпошта» Ігор Ткачук. — Буде звільнено лише управлінців. Насамперед тих, які нездатні ефективно і в повному обсязі виконувати поставлені завдання. Меншим стане також штат працівників генеральної дирекції, причому щонайменше удвічі.
В. о. гендиректора зауважив, що йому хотілося б особисто подякувати кожному сумлінному працівнику за старанну роботу, підбадьорити людей, підтримати їх у цей складний час. Утім, зібрати усіх непросто, бо на Вінниччині налічується понад 2,5 тисячі працівників.
— Загалом в «Укрпошті» трудиться 77-тисячний колектив, — уточнив Ігор Ткачук. — Переважна більшість працює чесно. Обов’язок наших керівників — подякувати кожному, хто заслуговує на це.
І нагородив преміями кращих. За словами очільника «Укрпошти», на Вінниччині заплановано відремонтувати та обладнати необхідною технікою 17 поштових відділень. Вони стануть доступними й для громадян з обмеженими фізичними можливостями.
Оновлення матеріально-технічної бази здійснюють й у інших областях. Роботу спрямовано на поліпшення якості послуг та запровадження нових. Заходи з виявлення корупційних схем дали можливість попередити порушення на майже 95 мільйонів гривень. Також гість повідомив про зміну організаційної структури «Укрпошти». Тепер робота підприємства стала більш контрольованою, ліквідовано дублювання управлінських функцій, посилено відповідальність та підзвітність виконавців, що неодмінно сприятиме залученню стратегічних інвесторів.
Попри складні часи працівники «Укрпошти» не залишаються осторонь підтримки захисників держави на Донбасі. Зібрано та передано до військових підрозділів півтора мільйона гривень власних коштів, а також 18 тонн гуманітарних вантажів. Кращі активісти й волонтери отримали подяки та грошові винагороди від громадської організації Вінниччини «ВСІ — разом!». Їх вручила голова цієї організації Людмила Станіславенко.
Закінчилася зустріч поштовиків погашенням художньої марки серії «Краса і велич України. Вінниця». Процедуру виконали Ігор Ткачук та керівник Вінницької дирекції УДППЗ «Укрпошта» Наталя Костюк. Погашення здійснено спеціальним поштовим штемпелем із зображенням символу Вінниці — старовинної башти на нинішній Європейській площі.

Вінницька область.

 

 

На знімку: в. о. гендиректора «Укрпошти» Ігор Ткачук під час зустрічі з поштовиками Вінниччини.

Фото надано Вінницькою дирекцією «Укрпошти».