Після пожежі реконструйовано і відремонтовано будинок клубу у невеликому селі Гришівці Тиврівського району.

Переважну більшість коштів надали підприємці, зокрема, фермерське господарство «Юність» виділило 480 тисяч гривень, решту — районний і сільський бюджети. За словами місцевих мешканців, якби вони сиділи склавши руки, будівля ще довго залишалася б руїною. Адже ні з обласного, ні з районного бюджетів не обіцяли такої суми. Частину ремонтних робіт також виконували місцеві жителі. У відремонтованому, урочисто відкритому приміщенні є зал на сто місць і бібліотека з книжковим фондом вісім тисяч примірників.
Загалом 2015-го на галузь культури з обласного бюджету використано 16,5 мільйона гривень. За словами керівника департаменту культури Вінницької облдержадміністрації Станіслава Городинського, кошти витрачено на зміцнення матеріально-технічної бази, ремонти приміщень будинків культури, клубів та бібліотек.
— Наступного року попри фінансові негаразди заплановано збільшити видатки на галузь культури, — наголошує Станіслав Городинський. — Частину з них буде використано на реконструкцію музею Миколи Леонтовича на його батьківщині у Теплицькому районі, завершення ремонту обласного театру імені Садовського та обласної бібліотеки імені Тімірязєва. У Тиврівському районі планують створити музей українського поета і перекладача доби Розстріляного відродження Володимира Свідзінського.

Вінницька область.