У центрах зайнятості міст і районів Донецької області триває декада зайнятості для демобілізованих учасників АТО й інвалідів. В області кожен 16-й житель — із обмеженими фізичними можливостями. У Краматорську в приміщенні Донбаського міжрегіонального центру реабілітації інвалідів відбувся ярмарок вакансій. У заході, окрім керівників області, узяли участь представники десяти підприємств-роботодавців, а також управлінь Пенсійного фонду й соціального захисту населення, громадських об’єднань регіону.
Люди з інвалідністю мали можливість ознайомитися з вакансіями, які пропонують підприємства Краматорська, Слов’янська, Костянтинівки, Дружківки, отримати консультації психолога і юриста, пройти профдіагностику, ознайомитися з усіма видами послуг державної служби зайнятості, а також безпосередньо поспілкуватися із представниками кадрових служб і одержати кваліфіковані відповіді на свої питання.

Донецька область.

 

 

На знімку: в. о. заступника керівника Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Віктор Андрусів (праворуч) і директор Донецького обласного центру зайнятості Валентина Рибалко (ліворуч) під час зустрічі з учасниками ярмарку вакансій.

Фото прес-служби Донецької обласної військово-цивільної адміністрації.