Двоє дітей загинули під завалом, ще двоє осіб, серед них дитина, постраждали внаслідок вибуху у житловому будинку в Українську Донецької області. Трагедія сталася о дев’ятій ранку в п’ятницю, повідомили в Донецькій обласній державній адміністрації. За попередніми даними, причиною став вибух газового балона без наступного горіння. Аварійна квартира розташована на останньому поверсі житлового будинку на вулиці Чкалова. Внаслідок вибуху сталося обвалення перекриття покрівлі та перекриття між п’ятим і четвертим поверхами. Пошкоджено сходову клітку.
Загиблі діти — 2011 та 2015 років народження. Потерпілих — жінку 1983 року народження та дівчинку дев’яти років — госпіталізовано до медичних закладів. До пошуково-рятувальних робіт було залучено 19 одиниць техніки та 60 осіб.
Дані за вказаним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 270 КК України (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки), зазначили в обласній прокуратурі. Досудове розслідування проводить Селидівське відділення Красноармійського відділу поліції ГУ Національної поліції в Донецькій області. Процесуальне керівництво здійснює Красноармійська місцева прокуратура.

Вл. інф.