Філателістичну крамничку відкрито в Головному поштовому відділенні Слов’янська. Відтепер мешканці Донеччини мають змогу придбати знаки поштової оплати та усі необхідні атрибути для колекціонування марок.

 

У новому відділі — понад 10 тисяч найменувань поштової продукції: марки і блоки, альбоми, книги, а також філателістичне обладнання та супутні товари. У разі відсутності певних продуктів їх можна замовити, зазначили в Донецькій дирекції «Укрпошти».


«Відкриття філателістичного магазину в Слов’янську є вагомим внеском у розвиток колекціонування марок в Україні. Надзвичайно важливим є і те, що відтепер філателія як хобі стане ближча та доступніша для донеччан, оскільки продукція крамнички є різноманітною і не відрізняється від столичної. Впевнений, що цей філателістичний відділ користуватиметься попитом серед українців», — сказав в. о. генерального директора «Укрпошти» Ігор Ткачук.


Також Донецька дирекція національного поштового оператора почала надавати послугу «Власна марка». Відтепер кожен охочий може замовити персональну марку із власним зображенням, яку виготовлять за індивідуальним ескізом. Ця марка може бути чудовим подарунком на свята для рідних та близьких чи одним із цікавих експонатів для поціновувачів філателії.

 

На знімку: у відділі філателії на головній пошті Слов’янська.


Фото надане Донецькою дирекцією УДППЗ «Укрпошта».