Надати свої зауваження та пропозиції до законопроекту про реструктуризацію зобов’язань громадян України за кредитами в іноземній валюті, що отримані на придбання єдиного житла (іпотечні кредити). Із таким відкритим листом до громадських об’єднань валютних позичальників, Громадської ради при Національному банку, а також до всіх зацікавлених звернувся голова Комітету з питань фінансової політики і банківської діяльності Сергій Рибалка.


«Щоб у найкоротші терміни ухвалити закон, який би не лише отримав підтримку парламенту, набрав чинності, а й був би виконаний та зняв значну частину суспільної напруги, він має бути максимально якісним, не містити норм із двозначним тлумаченням», — зауважив С. Рибалка.


«Маємо ухвалити такий закон, який би допоміг позичальникам, а банки позбулися б частини проблемних кредитів. Тож наше завдання: допомогти, як конкретним людям, так і всій системі», — йдеться у відкритому листі, повідомляє прес-служба народного депутата. Зауваження та пропозиції до проекту закону пропонують подавати письмово на електронну пошту botsula@rada. gov. ua до 16.00 12 лютого 2016 року.