П’ятдесят митців із Вінниччини везуть у зону АТО пісні, танці і комедійну виставу «Занадто одружений таксист», прем’єрний показ якої з успіхом пройшов на сцені обласного музично-драматичного театру імені Садовського.

 

За інформацією директора департаменту культури і мистецтв Вінницької облдержадміністрації Станіслава ГОРОДИНСЬКОГО, на Схід їдуть 20 акторів обласного муздрамтеатру імені Садовського і 30 артистів обласної філармонії. Творчий десант гастролюватиме у Краматорську та Костянтинівці Донецької області. «Удень виступатимуть з концертами перед бійцями, а увечері ставитимуть виставу для місцевих шанувальників театру «Занадто одружений таксист», яку, до речі, ще мало бачив вінницький глядач, бо пройшов тільки один прем’єрний показ», - наголосив Станіслав Городинський.

 

Нагадаємо, що департаменти культури і мистецтв Вінницької і Донецької облдержадміністрацій на початку нинішнього року уклали Меморандум про співпрацю. Якраз у рамках цього договору вінницькі митці вирушають на Донеччину.

 

Віктор СКРИПНИК.

 

Вінницька область.

 

Голос України