Центр соціально-психологічної реабілітації дітей у Краматорську відвідали бійці 25-го окремого мотопіхотного батальйону «Київська Русь» (на знімку). 

Разом із заступником голови Донецької обласної державної адміністрації Владиславом Лавриком та тимчасово виконувачем обов’язків заступника голови ОДА Ігорем Стокозом військові вручили гуманітарну допомогу — одяг, продукти, солодощі тощо, — яку зібрали представники батальйону та Вишгородської громади Київської області. Служать у підрозділі і громадяни Грузії, які також із задоволенням спілкувалися з юними підопічними.
Ще одним приємним сюрпризом для малюків стали іграшки та листи від дітей із різних міст України. Своєю чергою, вихованці центру написали листа для військовослужбовців, який зачитали під час зустрічі. «Я сидів і мало не плакав, коли дівчинка-сирота читала звернення до бійців: «Якби ви були моїм татом, я би вами пишалася. Передайте вашим дітям і своїм рідним, що ми теж молимося за вас». Отаке пишуть діти, обпалені війною. Щиро сподіваюсь на те, що з них виростуть гідні люди і справжні громадяни своєї Батьківщини», — поділився враженнями від зустрічі на своїй сторінці у Фейсбуці Ігор Стокоз.

Фото надано Донецькою ОДА.