Бійці батальйону "Вінниця", що складається з представників поліції, знову вирушили на Донбас. Вони замінять своїх колег, які протягом місяця несуть службу в одному з районів антитерористичної операції.

 

Голова Вінницької облради Анатолій ОЛІЙНИК, проводжаючи підрозділ на виконання відповідального завдання, наголосив, що кожен другий працівник поліції Вінниччини обстоював незалежність держави на сході країни. Вінничани з честю виконують поставлені завдання. Командир батальйону Руслан МОРОЗ торік визнаний переможцем у конкурсі "Людина року" у місті Попасна Луганської області, де тривалий час дислокувався очолюваний ним підрозділ. Сталося це після того, як правоохоронці взяли активну участь у відновленні життєдіяльності "паралізованого" міста.

 

-- Якщо ми з вами виховувалися на героїчних прикладах дідів і прадідів, то підростаюче покоління рівнятиметься на вашу відвагу у захисті незалежності держави, -- наголосив Анатолій Олійник.

 

Того ж дня на схід держави відправили гуманітарний вантаж, зібраний підприємцями обласного центру. Голова ГО "Вінницький союз учасників АТО" Роман СМІШНИЙ, колишній захисник донецького аеропорту, повідомив, що, крім продуктів, бійці отримають медикаменти, запчастини до авто і легковий автомобіль. Їх доставлять у Піски, Авдіївку, Красногорівку і Мар'їнку -- гарячі точки АТО.

 

Віктор СКРИПНИК.

 

Вінницька область.

 

Голос України