У Харкові наближаються до завершення будівельні роботи на станції метро «Перемога». Про це повідомила директор КП «Харківська дирекція будівництва метрополітену» Наталя Лінник. За її словами, пусконалагоджувальні роботи було почато 21 червня, і зараз закінчується монтаж обладнання. Плановано, що з 28 липня почнеться обкатування рухомого складу без пасажирів в інтервалі руху існуючих графіків метрополітену.
«Із запуском станції проблем не буде. Ми введемо об’єкт вчасно й зробимо подарунок харків’янам до Дня міста — 23 серпня. Станція будувалася непросто, та за останні два роки, завдяки фінансуванню з бюджету міста, всі роботи на стадії завершення. Зараз іде передача приміщень службам метрополітену. Вже призначено начальника станції, яка приймає ключі від усіх службових приміщень, де повністю закінчені роботи», — зазначила Наталя Лінник.
У 2016 році з міського бюджету на будівництво було виділено 260 млн. грн. Нині на станції постійно працюють 400—450 людей. Будівельники упевнені, що всі заплановані заходи виконають у строк.

Харків.