Триває благодійна акція "Профспілки Закарпаття підтримують військовослужбовців 128-ї гірсько-піхотної бригади". Провести її ухвалила президія облпрофради на чолі з її головою Володимиром ФЛЕНЬКОМ.

 

На знімках:

 

на благодійній акції в Ужгороді виступає
голова облпрофради
Володимир ФЛЕНЬКО

 

благодійні пожертви від берегівчан
військовослужбовцям 128-ї гірсько-піхотної бригади

 

на сцені в Міжгірському районі --
зразковий дитячий ансамбль
народного танцю "Джерельця Карпат"
обласного Будинку культури профспілок

 

на профспілковій акції -- ужгородці

 

Фото
прес-служби облпрофради.

 

Акцію вже проведено в містах Ужгороді, Береговому, Мукачевому, Міжгірському, Тячівському, Хустському районах. На звітних концертах, організованих спільно з управлінням культури облдержадміністрації, тривав збір благодійних пожертв. Було відкрито спеціальний рахунок, на який переказувалися кошти профорганізацій та окремих підприємств різних галузей. У заходах у місті Ужгороді та Міжгірському районі брали участь також дитячі зразкові ансамблі народного танцю "Джерельця Карпат" і "Веселка" обласного Будинку культури профспілок.

 

Найбільше благодійних коштів на підтримку військовослужбовців 128-ї гірсько-піхотної бригади надійшло від облорганізацій профспілок: працівників освіти і науки (Тетяна ПОВХАНИЧ), культури (Наталія ТОВТИН), держустанов (Марія ПЕТЕЧУК), лісових галузей (Володимир ІЛЬКОВ), текстильної та легкої промисловості (Магдалина ГЛУШЕНЯ), споживчої кооперації (Богдана ДАНКАНИЧ).

 

За словами Володимира Фленька, за зібрані в такий спосіб благодійні кошти буде придбано необхідні для бійців речі, які відвезуть у зону АТО.

 

Василь НИТКА.

 

Закарпатська область.

 

Голос України